Ara Hopia
Ara HopiaHallituksen pj, partneri

Ara Hopia

Ara Hopialla on yli 30 vuoden kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Hän on toiminut mm. pankin markkinointi- ja asiakashallintajohtajana ja myyntijohtajana. Ara on perustanut ja johtanut pitkän yrittäjäuransa aikana useita asiantuntijayrityksiä. Hänellä on vankka kokemus johtoryhmien toiminnan kehittämisestä, kasvuohjelmien rakentamisesta, rekrytointi- ja perehdytysprosesseista sekä avainhenkilöiden rekrytoinnista. Pankkiuransa aikana hänelle kertyi monipuolinen henkilökohtainen kokemus johtoryhmätyöstä.

Finanssiala, televiestintä, kauppa ja elintarvikeala ovat Aralle erityisen tuttuja toimialoja. Hän tuntee laajasti myynnin, markkinoinnin, asiakashallinnan, henkilöstöhallinnon ja yleisjohdon haasteet ja tekijät.

Aralla on hallintotieteiden maisterin tutkinto Tampereen yliopistosta. Hän on suorittanut useita johtamiseen, organisaatioiden kehittämiseen ja valmentamiseen liittyviä koulutuksia. Lisäksi Ara toimii useiden asiantuntijayritysten hallituksissa. Hän on suorittanut myös HHJ –tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen).

Matti Sipilä
Matti SipiläSenior advisor

Matti Sipilä

Matti Sipilä on kasvua tukevan johtamis- ja toimintakulttuurin uudistamisen osaaja. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liiketoimintojen johtamisesta ja työskentelystä hallituksen sekä kansainvälisten ja suomalaisten omistajien kanssa. Matti on toiminut johtotehtävissä eri kokoisissa yrityksissä monikulttuurisessa matriisiorganisaatiossa.

Matin ydinosaamista ovat strategian rakentaminen ja kirkastaminen, hallitus- ja johtoryhmätyöskentely, rekrytoinnit ja osaamisen kehittäminen, johtamismallit ja -kulttuuri, liiketoiminnan kokonaisvaltainen tervehdyttäminen (Business turnaround), toimitusketjun ja tuotannon johtaminen sekä valmentava, yksilöllinen johtaminen.

Matti on koulutukseltaan insinööri ja MTD. Hän on lisäksi HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) ja HHJ PH (Hyväksytty hallituksen puheenjohtaja).